mandag 20. september 2010

Høst og fint vær

Bilder fra en dag i forrige uke tror jeg. Selv om det er høst, har vi noen varme dager med sol også. Denne dagen var som en sommerdag. Sol fra skyfri himmel og varmt i lufta. Plantene mine ute blomstrer faktisk bedre nå enn de gjorde i sommer. Da var det for varmt.

Ble forresten ikke IKEA-tur på fredag likevel. Får ta det en annen dag. Håper ikke det blir lenge til neste mulighet :)

Nå er det bonderomantikk!
post signature

onsdag 15. september 2010

Nye håndtak og baking


Som det REGNER!! Fin grunn til å holde seg inne kanskje... I dag har vi fått gjort litt husarbeid før Jan Ove dro på jobb. Han skifta endelig nye håndtak på kjøkkenskuffene. Klapp klapp! Kjøkkeninnredninga er gammel, men det er ikke bestandig mye som skal til for et løft. Ingen planer om et nytt kjøkken med det første altså. Det øverste bildet er av knottene som var fra før av. Skapene har fortsatt disse knottene, men er på leting etter andre knotter til de også.

I mens bakte jeg mange kakbrød til han som skal i frysen nå! På fredag blir det endelig en liten IKEA-tur! Jippi! Så nå skal jeg fortsette på handlelista og høre på regnet :-) Perfekt høstkveld:)
post signature

lørdag 11. september 2010

RÅÅSA

Lørdag igjen! I dag har vi vært å heiet på deltagerne på Tour de Ytterøy. Mange sprekinger der ja ;) Morsomt å se på i hvertfall. Nå venter vi middagsgjester og jeg gleder meg veldig til kl.19.30. Da er det jo premiere på "Skal vi danse"!! Jiihuu, glitter å glamour :)

Bildene over er fra helgens blomster! RÅSA vettu ;) Må jo være råsaaa...

God helg da :)


post signature

onsdag 8. september 2010

Fargeklatter




Har lyst til å ha noen fargeklatter i huset nå som høsten er her og det blir mørkt om kveldene. Vil ha noe som minner litt om sommer og som frisker opp litt. Disse skålene vi har i Bua er søte med masse fine farger, og selv vil jeg ha noen også! Også oppbevaringsboksene i samme serien... Så vi får se om det blir med noe hjem etterhvert :)


post signature

lørdag 4. september 2010

Lørdagskveld





















Et lite bilde fra stua i kveld. Disse glassene er faktisk gamle vinglass som er fått tak i på auksjon for flere år siden. I kveld bruker jeg de som lysestaker!

Nå står lasagnen i ovnen og Corona`n på bordet. Lørdagskveld ja!

Ha en fin lørdagskveld da :):)

post signature


torsdag 2. september 2010

Loppis































Da vi var i Oslo var vi også en tur på loppis. Kjøpte meg et søtt kaffeservise med rosa mønster <3 Skulle hatt bil så vi kunne ha handlet mer, for det var et stort loppis med mange skatter. I hvertfall i forhold til det vi er vant til her i trøndelag.

Kunne godt ha tenkt meg en tur på loppis igjen snart. Man kan finne mye rart der, mye man kan pusse opp selv og spare penger! Mer moro med slike ting i huset også.. :)
post signature