lørdag 30. mai 2009

Update

Da har jeg endelig fått tak i kameraet;) Legger ut noen bilder av det som er gjort i det siste!

Nye blomster på verandaen..

Nytt blomsterbedd utafor huset med steiner rundt..

Ny grill som skal prøves i kveld når familien til Jan Ove kommer. Myyye grillmat er kjøpt inn, og Jan Ove har disket opp med fløtegratinerte poteter.. mmm

Planter sammen med de nye rottingmøblene...

Holder på med ny hage og plen på både forsiden og baksiden av huset nå. Det er straks klart for såing av plen på begge sidene. Holder også på å grave fram fjellet på forsida, der skal det bli en liten platting, trapp, blomsterbedd og fjellhage... pjuuh! På den nye plena på forsida, skal jeg lage en liten dam i mellom trærne, med vannliljer og fontene.. og kanskje noen gullfisker;) Den gamle benken som jeg og morfar har fiksa skal også stå nedi der. Men det er mye jobb før den tid;)


post signature

tirsdag 12. mai 2009

Mangler kamera

Long time no see! Har mest sannsynlig mista kameraet mitt- jeg finner det i hvertfall ikke! Og jeg får ikke til å føre over bilder fra mobilen til dataen.. Fanken:( Å her skjer det egentlig ganske mye for tiden. Nå blir det shining i hagen, fått gjort veeldig mye.. Har hatt dugnad noen kvelder og dager nå, og har kommet ganske langt. MEN langt igjen enda likevel.. Tror uansett dette blir bra :) Håper jeg finner kameraet mitt snart!

post signature

torsdag 7. mai 2009

Oslo i helga

I helga blir det hotell-helg i hovedstaden, hvor vi skal i konfirmasjon på søndag. Vi kjører i natt sammen med Jan Ove`s bror, hans samboer og lille datter på 7 mnd. Vi skal ligge på Thon Hotel Stefan, tror det er fint der;) Fredag og lørdag blir det shopping og byvandring, søndag er det konfirmasjon og middag på Holmenkollen restaurant! :):) Gleder meg!

Til minne om Rambo... Han ble avlivet idag og vi har akkurat hatt begravelse i skogen.. Snilleste katta jeg har vært borti, men samtidig den verste også(og jeg har hatt mange..)! I dag ble det slutt på rampestrekene.





post signature